Spekeskinke med gratinert purre - Her er en liten genial rett med spekeskinke og purre. Den kan fint serveres uten å gratinere med ost også.
Foto: Erik Hannemann

Spekeskinke med gratinert purre

Her er en liten genial rett med spekeskinke og purre. Den kan fint serveres uten å gratinere med ost også.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask purren. Fjern det øverste, groveste av det grønne og kutt av den hvite tuppen. Skjær purren i lange strimler. Kok purren i 5-6 minutter i godt saltet vann. Sil av. Lag fire ruller ved å rulle 2 skinkeskiver rundt purren. Forvarm ovnen til 220 grader. Legg dem på en ildfast form. Ha på ost og sett den i ovnen. Ta den ut når osten har smeltet. Server gjerne med brød til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?