Spekeskinke med urtetimbale -

Spekeskinke med urtetimbale

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bløt gelatinplatene i kaldt vann i 5-10 minutter. Klem vannet ut av dem og smelt dem i mikrobølgeovn eller i 1 ss kokende vann per plate. Rør sammen de øvrige ingrediensene og rør inn gelatinen. Fyll massen i porsjonsformer, som er penslet helt tynt med olje. Sett dem kjølig så timbalene stivner. Hvelv timbalene på porsjonstallerkener og anrett spekeskinke rundt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Glasert skinkepai
fav Tid: 45 min
Agurkruller