Spekeskinke med vårlig potetsalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Spekeskinke med vårlig potetsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask potetene godt og skjær i tynne skiver. Poteter med tykt skall skrelles. Rens og skyll vårløk og sukkererter og skjær i biter. Varm olje i en panne med høye kanter eller i en wok og ha i potetskivene. La potetene surre i oljen i 6-8 min, tilsett grønnsaker og stek i 3-4 min til de er knapt møre. Del reddiker i båter og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Dryss over revet sitronskall ved servering. Tips: Smaker også godt til grillmat eller røkt fisk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Potetsalat
fav Tid: 30 min
Potetsalat x 2