Spicy torsk -
Foto: Ragge Strand

Spicy torsk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rist koriander og spisskummen i tørr panne/wok. Ha løk, hvitløk, chili, ingefær og sitrongress i en foodprocessor. Tilsett korianderfrø, spiskummen, rekepasta og 1/3 av oljen. Kjør alt til en jevn røre. Del torskefileten i serveringsstykker. Varm en stekepanne og stek torsken raskt i olje. Ta opp torsken og ha krydderrøren i stekepannen. Tilsett kokosmelk og eventuelt bønnespirer. Legg fisken på toppen og la alt få trekke ca. 5 minutter. Rør av og til. Smak til med salt og pepper. Server retten direkte fra pannen med nykokt jasminris til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.