Spinatpai - Lag en nydelig pai til lunsj eller middag!
Foto: Foto: Svein Brimi

Spinatpai

Lag en nydelig pai til lunsj eller middag!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin butterdeigsplatene.

Legg platene over på et stekebrett med bakepapir.

Bruk fingrene og trykk ned deigen i midten, la det være igjen en kant på ca. 1 cm rundt hver butterdeigplate.

Grovhakk løk og finhakk hvitløk. Stek i smør til løken blir blank, tilsett spinat. La det frese sammen med løk og hvitløk til spinaten faller sammen.

Smør butterdeigplatene med tomatpesto (ikke på kantene) og legg over spinat og løk. Pensle kantene med sammenpisket egg og dryss over flaksalt.

Stek spinatpaien ved 220° i ca. 10 min, eller til paien har blitt gyllen.

Serveres med spekeskinke, ost og oliven eller til grillmat.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?