Sprø appelsinvafler - Server nystekte, sprø appelsinvafler med rømme og syltetøy.
Foto: Eva Brænd

Sprø appelsinvafler

Server nystekte, sprø appelsinvafler med rømme og syltetøy.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker luftig. Rør inn potetmel, bakepulver, smeltet smør, appelsinsaft og skall. La røren svelle minst 15 minutter. Stek dem gylne.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Enkel eggekrem