Sprø asparges med parmesan - Asparges blir suverent godt når den får følge av parmesan.
Foto: Erik Hannemann

Sprø asparges med parmesan

Asparges blir suverent godt når den får følge av parmesan.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 220 grader. Bruk bakepapir eller pensle olje i en stor ildfast form (som skal romme 10 asparges).

Skjær av det nederste på aspargesen. Pisk eggehviten lett og legg på en tallerken.

Riv parmesanen fint og bland den med hvetemel og griljermel.

Rull aspargesene i eggehvite først og så i parmesanblandingen. Dersom den ikke dekkes skikkelig, dypp den tilbake i eggehvitene og så en gang til i parmesanblandingen.

Legg dem på bakepapiret (eller den ildfaste formen). Bak dem i ovnen i omtrent 15 minutter. De skal bli gylne og sprø. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Kald aspargessalat
fav Tid: 30 min
Blomkålgrateng