Sprø havre- og kokoskaker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sprø havre- og kokoskaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

2 dl havregryn

2 dl kokosmasse

2 dl hvetemel

2 dl sukker

2 ts bakepulver

1 krm salt

100 g smør

0,5 dl vann

2 ss sirup

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = ca. 30stk Bland sammen alt det tørre. Smelt smøret og tilsett vann og sirup. Bland smørblandingen med det tørre til en jevn deig. Det skal rulles små boller av deigen. Er deigen for fast/tørr tilsett litt mer vann. Trill små runde boller og sett på et bakepapirkledt stekebrett. Stek midt i varm stekeovn ved 175 ºC i ca 10 min. Avkjøl på platen. Oppbevar i fryseboks eller tett kakeboks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sjokoladespån
fav Tid: 30 min
Brune pinner