Sprø lammekoteletter med ratatouille -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sprø lammekoteletter med ratatouille

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med ratatouille. Skjær auberginen i skiver. Dryss litt salt på skivene og la dem ligge å trekke 15-20 min. Skyll i kaldt vann og tørk dem. Skjær løk og squash i skiver. Paprika skjæres i strimler og flådde tomater i båter. Stek alle grønnsakene i olivenolje. De skal bli møre men ikke brune. Rør hele tiden. Tilsett finhakket hvitløk og smak til med urtekrydder, salt, pepper og sukker. Ha i litt vann hvis det virker tørt. Kjør brødskiver uten skorpe og urter i en foodprocessor. Dryss salt og pepper på kotelettene, smør de inn med litt sennep og vend dem i brødblandingen og stek dem i olje i middels varm panne i 3-4 min på hver side.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold