Sprø sjokolade- og kokosstenger -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sprø sjokolade- og kokosstenger

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

40 g smør

1 dl sukker

1 ss hvetemel

0,5 ts bakepulver

1,5 dl kokosmasse

1 dl hakket mørksjokolade

1 stk egg

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskrift til ca 20. stenger Smelt smøret og tilsett sukker. Bland sammen mel, bakepulver, kokosmasse, hakket sjokolade og rør inn i smør- og sukkerblandingen sammen med egget. Sett deigen kaldt i kjøleskapet i ca. 30 min. Rull ca. 1 ts av deigen til en kule og trill så ut til en ca. 10 cm lang stang. Legg stengene på bakepapirkledt stekebrett og stek midt i varm stekeovn 175 ºC i 10-12 min. Legg bakepapiret med sjokolade- og kokosstengene på kjøkkenbenken og trykk hver av stengene sammen med en stekespade (slik at de får en fast konsistens). Avkjøl på rist. Dryss med litt melis før de serveres.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Brune pinner