Sprøe kakevafler (glutenfrie) -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sprøe kakevafler (glutenfrie)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

4 stk egg

2,5 dl sukker

250 g smør

7 dl potetmel

3 ts bakepulver

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og rør inn i eggedosisen. Sikt i potetmel og bakepulver og rør lett til en glatt deig. Smør vaffeljernet godt og legg en stor skje med røre midt i jernet. Avkjøl på rist. Del opp og oppbevar i tett kakeboks. Server alene eller med litt brunost og syltetøy.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Berlinerkranser