Sprøstekt brisling med paprikasalat -
Foto: Lisa Westgaard

Sprøstekt brisling med paprikasalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask brislingen godt. Klipp opp i buken og fjern forsiktig innmaten. Tørk og legg i marinaden et par timer. Lag paprikasalaten: Sett paprikaen i ovnen på full styrke til de er nesten svartbrente. Ta dem ut og ha dem rett i isvann. Fjern skinnet, stilken og frøene og skjær kjøttet i strimler. Bland sammen med de øvrige ingrediensene. Ta brislingen opp av marinaden og vend i hvetemel med salt og pepper. Legg 5 stk sammen i vifteform og klem sammen haletippene. Sprøstek i varm olje og server med brød. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.