Slik gjør du det:
Begynn med potetene. Kok mandelpotetene møre med skallet på (skallet holder potetene hele). Skrell dem og del dem i litt store terninger. Hakk dill og rødløk, og tilsett sammen med hakket sylteagurk i crème fraiche. Smak til med eddik, brunt sukker, sennep, salt og pepper. Varm en grillpanne til det ryker av den. Gni godt med salt inn i sildefiletene - kun på skinnsiden. Grill/stek sildefiletene med skinnsiden ned i pannen. Bruk en stekespade og hold dem nede til å begynne med. Når skinnet begynner å boble opp, snu sildefiletene og stekt rask på den andre siden. Server med sennepspoteter og flatbrød eller knekkebrød.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.