Sprøstekt sild med sennepspoteter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sprøstekt sild med sennepspoteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med potetene. Kok mandelpotetene møre med skallet på (skallet holder potetene hele). Skrell dem og del dem i litt store terninger. Hakk dill og rødløk, og tilsett sammen med hakket sylteagurk i crème fraiche. Smak til med eddik, brunt sukker, sennep, salt og pepper. Varm en grillpanne til det ryker av den. Gni godt med salt inn i sildefiletene - kun på skinnsiden. Grill/stek sildefiletene med skinnsiden ned i pannen. Bruk en stekespade og hold dem nede til å begynne med. Når skinnet begynner å boble opp, snu sildefiletene og stekt rask på den andre siden. Server med sennepspoteter og flatbrød eller knekkebrød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Rømmesild
fav Tid: 20 min
Stekt sild i lake