Sprøstekt skrei med kremet løk -
Foto: Panopticon

Sprøstekt skrei med kremet løk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fiskefilet i porsjonsstykker. Stek fisken med skinnsiden ned i en varm stekepanne med smør. Stek til skinnet er sprøtt. Legg fisken med skinnsiden opp et ildfast fat, og sett i varm stekeovn, 200 ºC i 2-3 min, til fisken er akkurat gjennomstekt. Skjær løk i tynne båter og strimle vårløk. Fres løk og vårløk i smør til løken er blank og myk. Tilsett fiskekraft og la det koke inn til det halve. Spe med fløte og la sausen koke et par minutter. Smak til med salt og pepper og rør inn gressløk. Server fisken med den kremete løken og kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.