Sprøstekt torsk med bakt fennikel -

Sprøstekt torsk med bakt fennikel

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens fennikel og skjær den i båter. Fordel på smurte ark aluminiumsfolie, ett til hver porsjon. Dryss salt og pepper over. Brett folien opp og fordel hvitvin i hver pakke. Brett sammen til tette pakker som legges i langpanne. Settes i stekeovn ved 220 grader i 20 minutter. Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok myke i lettsaltet vann. Sil av vannet og mos potetene med smøret og hvitløken. Bland inn sorte oliven og smak til med salt og pepper. Skjær et par snitt i fiskeskinnet og vend stykkene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek stykkene i god varm panne med skinnsiden ned. La dem bli gyldne og sprø før du snur dem og steker raskt på kjøttsiden. Server med potetmosen og den bakte fennikelen og gjerne en god rødvinsaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?