Sprøstekte torsketunger med ovnsbakte poteter -
Foto: TV2

Sprøstekte torsketunger med ovnsbakte poteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Beregn 4-6 torsketunger pr person, avhengig av størrelse Skyll, rens og tørk og torsketungene. Vend torsketungene i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i halvpisket egg og tilslutt i strøkavring. Brun torsketungene i klaret smør og la dem ettersteke ved svak varme i ca.8 min eller friter i nøytral olje til de er sprø gyllne og gjennomkokte. Server med ovnsstekte poteter og en persille og sennep dipp Ovnsstekte poteter Skrubb og del poteter i båter. Legg i et ildfast fat og vend inn olje, salt og pepper. Stek i varm stekeovn ved 250 ºC til potetene er sprøe og gyllende, 40-45 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?