Squashgrateng -

Squashgrateng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader. Smør en 1,5 liters ildfast form med olivenolje. Eggene hardkokes. Finhakk løken, rens, fileter og hakk ansjosen og skjær squash i terninger. Varm opp 2 ss av oljen i en stekepanne over svak varme og legg løken i. La den surre til den er myk, ca 10 minutter. Ha i ansjosen. Når den begynner å smelte legger du i squashterningene. La alt surre over svak varme under stadig omrøring med en treskje til squashen er helt myk, ca 15 minutter. Smak til med salt og rikelig med pepper. Finhakk bladpersille, egg og hvitløk og rør dette inn sammen med oliven (uten stein). Ha alt over i den ildfaste formen. Strø brødsmuler over og drypp den siste spiseskjeen olivenolje på. Sett formen i ovnen og la den stå til gratengen er gyldenbrun, ca 20 minutter. Server den med det samme.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Tapenade