Squashpannekaker -
Foto: Kim Holthe

Squashpannekaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg den revne squashen i dørslag. Strø på salt og la den stå og dryppe av i 1/2 time. Klem væsken ut og legg squashen på papirhåndkle. Visp sammen egg og hvetemel. Ha i det øvrige og la røren svelle en stund. Stek små lapper eller pannekaker i olivenolje. Smaker godt til kylling og grillmat. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?