Stanley & Steven Pizza -

Stanley & Steven Pizza

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smør et tynt lag med pizzasaus på en forstekt bunn. Dekk pizzaen med Norvegia-ost i skiver, ha på salt, nykvernet pepper og tørket oregano. Stekes i vanlig ovn på 220 ºC i ca 8-9 min, 3-4 min i pizzaovn. Pizzaen er ferdig når osten er gyllen og sprø. Bunn: Bland sammen mel, salt og gjær. Tilsett vann og olje og elt det godt sammen til du får en smidig og fin deig. Blir deigen for tørr tilsett mer vann, blir den for bløt tilsett mer mel. Del deigen i en del til hver og kjevle delene til 2-3 mm tykkelse uten å heve deigen. Legg bunnen på en stekeplate og prikk den godt over det hele med gaffel. Forstek bunnen til den får lysebrune prikker på toppen. På 220 °C i ca 4 min i vanlig stekeovn, 2-3 min i pizzaovn. Ferdigstekte bunner kan fryses. Pizzasaus: Bland tomatpure, vann og hakkede tomater med litt salt, pepper og oregano. Spe med oljen og smak til med salt og pepper. Ha på et godt lag med saus på toppen av bunnen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Brokkolipai