Steak au poivre med hvitløkmos -

Steak au poivre med hvitløkmos

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med hvitløkmosen. Skrell potetene og del de i biter. Kok poteter og hvitløk møre i usaltet vann. Sil av vannet og mos poteter og hvitløk sammen med smøret. Smak til med salt og pepper og hold mosen varm. Del kjøttet ut i fra antall personer. Gni kjøttet godt inn med pepper. Smelt smør i en stekepanne og stek filetene ca. 2 minutter på hver side. Ta kjøttet ut av pannen og ha i sjalottløk. Fres løken til den blir myk. Tilsett vin, kjøttkraft og sennep. La sausen koke inn til det halve og smak til med salt og pepper. Hell sausen over kjøttet og server med hvitløkmosen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.