Steikt Fjellaure fra Hardanger -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Steikt Fjellaure fra Hardanger

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fileter fisken og fjern alle bein Varm smør i panna og steik auren med skinnsida ned, snu den og steik ferdig på andre sida. Server med grønsaker og eple beurre blanc. Eple beurre blanc Kok opp eplekonsentrat, pisk inn kaldt smør i små terningar på svak varme. Må ikkje koke, då skil den seg. Skrell eple og skjær det i små terningar. Ha epleterningane i sausen. Oppskrift: Jorunn Pihle, Hardangermat

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.