Steinbit i wok

Steinbit i wok

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

  • 800 g

    steinbit
  • 1 dl

    olivenolje
  • 100 g

    brokkoli
  • 1 stk

    gulrot
  • 150 g

    kinakål
  • 2 dl

    purre
  • 1 ts

    ingefær
  • 0.5 skiver

    chili, rød
  • 2 fedd

    hvitløk
  • 1 stk

    løk
  • 1 dl

    kraft
  • 0.5 dl

    soyasaus
  • 0.5 ts

    maisenna
  • salt
  • pepper
  • Tilbehør

  • 4 porsjon

    ris
  • Slik gjør du det:

    Rens fisken for skinn og ben, og skjær den i terninger. Grønnsakene skjæres i biter/strimler. Varm oljen i en wokpanne til den ryker. Stek fiskefiletene gyldne og legg dem over på et varmt fat. Strø litt salt og pepper over. Stek broccoli (delt i buketter), gulrot, kinakål og purre i et par minutter og legg dem over fisken. Stek deretter løk, hvitløk, finrevet ingefær og chili på samme måten. Tilsett soyaolje og fiskebuljong, og jevn med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Smak til med krydder etter smak og event. salt og pepper. Hell sausen over fisken og grønnsakene. Kok risen etter anvisning og server med grønn salat.

    Kanskje disse også frister?