Steinbit i wok -

Steinbit i wok

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens fisken for skinn og ben, og skjær den i terninger. Grønnsakene skjæres i biter/strimler. Varm oljen i en wokpanne til den ryker. Stek fiskefiletene gyldne og legg dem over på et varmt fat. Strø litt salt og pepper over. Stek broccoli (delt i buketter), gulrot, kinakål og purre i et par minutter og legg dem over fisken. Stek deretter løk, hvitløk, finrevet ingefær og chili på samme måten. Tilsett soyaolje og fiskebuljong, og jevn med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Smak til med krydder etter smak og event. salt og pepper. Hell sausen over fisken og grønnsakene. Kok risen etter anvisning og server med grønn salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Laks i wok