Slik gjør du det:
Rens fisken for skinn og ben, og skjær den i terninger. Grønnsakene skjæres i biter/strimler. Varm oljen i en wokpanne til den ryker. Stek fiskefiletene gyldne og legg dem over på et varmt fat. Strø litt salt og pepper over. Stek broccoli (delt i buketter), gulrot, kinakål og purre i et par minutter og legg dem over fisken. Stek deretter løk, hvitløk, finrevet ingefær og chili på samme måten. Tilsett soyaolje og fiskebuljong, og jevn med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Smak til med krydder etter smak og event. salt og pepper. Hell sausen over fisken og grønnsakene. Kok risen etter anvisning og server med grønn salat.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.