Slik gjør du det:
Start med sausen. Plukk av og finhakk basilikumbladene. Fres halvparten av basilikumbladene og all sjalottløken i smør i 3 minutter. Hell på hvitvin og la den koke inn til det halve. Tilsett fiskekraft og fløte og gi det et oppkok. Rør sammen smør og mel og visp det i sausen. La den småkoke i 4-5 minutter og smak den til med salt og pepper. Rør inn resten av basilikumen like før servering. Hold sausen varm uten at den koker. Skjær soppen i skiver og brun dem i smør. Ta dem opp og stek fisken i 2-3 minutter på hver side Anrett fisken med soppen, saus og poteter eller pasta, kokte grønnsaker eller salat.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.