Steinbitbiff servert med frityrstekt pastinakk og tomater, kapers og persilleolje -

Steinbitbiff servert med frityrstekt pastinakk og tomater, kapers og persilleolje

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del steinbilefileten i passende "porsjonsbiffer". Ta opp kapers av laken og la dem renne godt av seg. Del chili på langs og skrap vekk hinner og frø og finhakk chilikjøttet. Finhakk persille. Rens pastinakk og skjær i tynne skiver. Varm nøytral olje i en panne og stek/ friter pastinakken til den er sprø. (oljen må være god og varm). Ta opp skivene med en pinsett og la renne av seg på litt kjøkkenpapir. Dryss over salt. Salte og pepper steinbitbiffene på begge sider og stek i varm panne med nøytral olje, ca 3 min på hver side. Ha olivenolje o en liten stekepanne og legg tomater og kapres i den varme olje (oljen skal være god og varm) og stek i 3-4 min til tomatene så videt begynner å "falle" sammen. Tilsett finhakket chili, finhakket persille og sitronskall. Server steinbit"biffene" med tomat og persille oljen, sprøstekt pastinakk . En grønn salat kan servers ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.