Slik gjør du det:
I ovn ved 175° i ca. 1 time. Skjær slagsiden til så den blir tilnærmet rektangulær. Rør sammen kvernet kjøtt, persille, knust hvitløk, salt og kajennepepper og smør det over kjøttsiden på slagsiden. Rull den fast sammen og fest med ruladenåler eller surr med bomullshyssing. Stek ruladen midt i ovnen. Hell kokende vann med buljongterning i langpannen etter halve steketiden. Ta kjøttet ut og la det hvile. Sil sjyen fra langpannen og jevn den med maisenna. Smak om den trenger salt og pepper og rør inn smør. Tips: Sausen blir ekstra god om du bruker like deler vann og rødvin i stedet for vann med buljongterning.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.