Stekt ørret med sitroneddik -
Foto: Takashi Okuzumi

Stekt ørret med sitroneddik

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dette er en japansk rett med norsk ørret. Den er noe tilpasset norske råvarer. Bland sammen ingrediensene til sitroneddiken. Skjær ørreten i litt store terninger, dryss salt og pepper over og stek dem i olje. Skjær løk og seller i tynne skiver og paprikaen i tynne strimler. Legg dem i kaldt vann i 15 minutter. Hell av vannet og anrett grønnsakene på en tallerken. Drypp sitroneddik over og legg den stekte ørreten på toppen. Pynt med grønne spirer. Serveres med brød som tilbehør ev ris. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Sashimi av laks