Stekt bratwurst med sprøstekt bacon, stuet kål og stekte epler -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stekt bratwurst med sprøstekt bacon, stuet kål og stekte epler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll og kutt kålen i strimler. Kok opp lettsaltet vann, legg i kålen, kok i 2 min og ha kålen over i iskaldt vann. La kålen renne godt av seg. Finhakk sjalottløk og surr til den er blank i smør. Rør inn hvetemel og spe med melk til en glatt saus. Kok opp og la sausen trekke i 6-7 min. Smak til med sennep, salt og pepper. Tilsett kålen rett før servering. Del bacon i biter og stek i en panne, tilsett epler i båter når baconet er sprøstekt. Prikk skinnet på pølsene og stek dem i en grillpanne eller stekepanne. Server med kokte eller stekte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?