Slik gjør du det:
Skyll og kutt kålen i strimler. Kok opp lettsaltet vann, legg i kålen, kok i 2 min og ha kålen over i iskaldt vann. La kålen renne godt av seg. Finhakk sjalottløk og surr til den er blank i smør. Rør inn hvetemel og spe med melk til en glatt saus. Kok opp og la sausen trekke i 6-7 min. Smak til med sennep, salt og pepper. Tilsett kålen rett før servering. Del bacon i biter og stek i en panne, tilsett epler i båter når baconet er sprøstekt. Prikk skinnet på pølsene og stek dem i en grillpanne eller stekepanne. Server med kokte eller stekte poteter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.