Stekt breiflabb med pepper og paprikasaus - Stekt breiflabb blir godt når du er litt forsiktig.
Foto: Panopticon

Stekt breiflabb med pepper og paprikasaus

Stekt breiflabb blir godt når du er litt forsiktig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Renskjær breiflabb fileten og del i porsjonsstykker. Rens og finhakk løk og paprika og stek i varm olje tilsatt grovmalt pepper. Tilsett hvitvin og kok inn til det gjenstår ca 1/4 av opprinelig mengde hvitvin.

Tilsett fiskekraft og fløte og kok videre til sausen begynner å tykne.

Smak til med salt og tilsett persille rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.