Stekt entrecôte med cherrytomater og parmesan -
Foto: Øystein Westlie

Stekt entrecôte med cherrytomater og parmesan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Til servering: Noen skiver godt brød, poteter eller ris.

Med så mye kjøtt, bør du steke kjøttet i to vendinger slik at du greier å opprettholde varmen i stekepanna hele tiden.

Dryss salt og pepper over entrecôtefiletene. Varm halvparten av oljen i en tykkbunnet stekepanne til den blir skikkelig het. Legg i to av stykkene og stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Smelt i halvparten av smøret og bruk en skje til å helle det over kjøttstykkene. Ta ut kjøttet og legg dem under aluminiumsfolie og la dem hvile i 6–7 minutter. Gjenta med resten.

Mens kjøttet hviler, steker du cherrytomatene på medium varme i noen minutter.

Visp sammen den ekstra fine olivenoljen, balsamicoeddiken og sennepen og smak til med salt og pepper. Vask og tørk salaten og skjær opp parmesanen med en høvel.

Bland salaten med litt av dressingen. Fordel kjøtt, salat og parmesanskiver 4 tallerkener og server. Resten av dressingen serveres ved siden av. Serveres med godt brød, poteter eller ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sandwich med biff