Stekt fisk med asparges og reddiker - Fisken blir perfekt om du steker fisken på høy varme. Og husk å ta den ut av kjøleskapet før du begynner.
Foto: Erik Hannemann

Stekt fisk med asparges og reddiker

Fisken blir perfekt om du steker fisken på høy varme. Og husk å ta den ut av kjøleskapet før du begynner.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk dobbelt så mye vann som ris. Kok den ferdig uten lokk. Smak til med salt og vend inn hakket timian. 

Del reddikene i to og stek dem gylne i smør. Ha i asparges og cashewnøtter og stek litt til. Hold varmt.

Pass på at fisken har romtemperatur. Del den opp i fire like store stykker.

Varm opp smør og olje i en stekepanne til det er skikkelig varmt. Ha i fisken og stek den i omtrent to minutter til den har fin farge. Snu den og stek i ytterligere to minutter. 

Server risen, med grønnsaksblandingen og fisken. 

Smelt litt smør og hell over. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.