Stekt foie gras med black bean saus, nashipære og salat -

Stekt foie gras med black bean saus, nashipære og salat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek foie gras på begge sider i en svært varm stekepanne i 1 min. Pensle deretter black bean sausen på. Nashipæren skrelles og stekes på pannen etter foie grasen, men på lavere varme. Når pæren har fått farge på begge sider, helles yuzusaften på. Fjern så pæren fra pannen. Wakame- og tosakasalaten vendes sammen med dressingen. Anrett det hele på tallerken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Bakt potet SPESIAL