Stekt grønnsakpanert seifilet servert med potetmos -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stekt grønnsakpanert seifilet servert med potetmos

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med potetmosen. Rens og del poteter og hvitløk i biter og kok i usaltet vann til potetene er gjennomkokte. Hell av vannet. Mos/knus potetene med en «potetstapper» og spe med varm melk. Smak til med salt, pepper, smør/olivenolje , hakkede soltørkede tomater og urter. Mens potetene koker, skjær /finhakk alle grønnsakene i små terninger og bland med urter, brødrasp, ost , salt og pepper. Skjær fiskefiletene i porsjonsstykker og vend i grønnsakblandingen. Stek i nøytral olje 2-3 min på hver side. Server med potetmos og sitronbåter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.