Stekt kalkunfilet - Det er skorpen som avgjør. Sjekk dette knepet.
Foto: Erik Hannemann

Stekt kalkunfilet

Det er skorpen som avgjør. Sjekk dette knepet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kalkunfileten i skiver.

Bland mel, salt cayennepepper og pepper. Vend kalkunbitene i blandingen og rist av det overflødige.

Var opp oljen i en stekepanne. Stek bitene gylne i oljen, ca 3 minutter på hver side.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Ostesuffle
fav Tid: 5 min
Taco-krydder