Stekt kveite med tapenade -
Foto: Foto: Alf Børjesson

Stekt kveite med tapenade

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør alle ingrediensene til tapenaden i en hurtigmikser til en glatt purè. Skjær kveitefileten i serveringsstykker og brun dem raskt i smør eller olje i stekepanne. Legg stykkene på et stekebrett, og smør tapenaden på stykkene. Stekes ferdig i ovn på 185 grader, 5-6 minutter. Persillepoteter Skrell potetene og kutt dem opp i like store skiver. Bland dem med smør olivenolje og persille, og legg dem på et stekebrett. Bakes i ovn til de er møre Ingefærsaus Surr sjalottløk og ingefær i smør til løken er blank. Tilsett hvitvin og kok inn til det halve. Hell i fiskekraft og fløte og la dette koke inn til en fyldig konsistens. Sil sausen og pisk så inn usaltet smør. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Skum sausen med en stavmikser før den helles på tallerkenen. Server kveita med persillepoteter og ingefærsausen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?