Stekt kyllingfilet med oransje tilbehør - Kyllingfileten trenger litt hjelp fra andre smaker. I denne finner du både honning og kumin.
Foto: Erik Hannemann

Stekt kyllingfilet med oransje tilbehør

Kyllingfileten trenger litt hjelp fra andre smaker. I denne finner du både honning og kumin.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok gulrøttene møre i saltet vann. Sil av. Mos med smøret og smak til med salt, pepper og kumin. Gni kyllingkjøttet inn med salt og pepper. Stek det på middels høy varme (eller på grillen) i ca 3-4 minutter på hver side.

Smør på honningen og stek i ca ett minutt så det karamelliserer seg. Skvis over sitronsaft på slutten.

Server med litt frisk timian. Server med en deilig salat, med for eksempel hodesalat, krutonger, cherrytomater, sukkererter, oliven og fetaost.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.