Stekt makrell, salat med rømmedressing -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stekt makrell, salat med rømmedressing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens makrellen. Makrellen kan stekes hel eller i fileter. Be ev fiskehandleren om hjelp. Skyll og tørk godt av makrellen. Vend den i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek makrellen i smør i middelsvarm panne i 2-3 min på hver side for fileter og 4-5 min for hel renset makrell. Dryss over finhakket gressløk. Om ønskelig kan det tilsettes litt rømme i stekepannen helt mot slutten av steketiden. Dryss over finhakket gressløk ved servering. Server med nykokte poteter og salat med rømmedressing. Velg salt med litt tykke blader. Rør sammen rømme og smak til med sitronsaft (ev også litt finrevet sitronskall) og sukker. Vend dressingen lett inn i salaten og dryss over rikelig med finhakket gressløk. Bør lages rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.