Stekt makrell med dill servert med sennepsstuede poteter og vårløk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stekt makrell med dill servert med sennepsstuede poteter og vårløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å skrelle og skjære potetene i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Vårløk skåret i skiver får trekke med potetene de siste 30 sek. Hell av kokevannet og damp potetene godt. Visp sammen kald melk og hvetemel og kok opp under omrøring. La sausen trekke i 8-10 min. Smak til med salt, pepper, sennep og ev litt smør. Vend inn potetterningene, vårløken og finhakket dill. Rens og fileter makrellen. Tørk fisken godt med kjøkkenpapir. Smør på et tynt lag sennep på kjøttsiden av fisken, dryss over finhakket dill, salt og pepper. Legg to og to fileter sammen slik at skinnsiden vender ut. Bland sammen hvetemel, salt, pepper og sitronskall og vend fisken i denne blandingen. Stek sprø og gyllen i en stekepanne med olivenolje.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.