Stekt panert flyndre servert med pepperrotrømme og poteter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stekt panert flyndre servert med pepperrotrømme og poteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å lage pepperrotrømme. Pisk rømmen og tilsett revet pepperrot, smak til med sitron, sukker, salt og pepper. Smaken av pepperot vil bli sterkere jo lenger dressingen står. Pisk sammen egget og ha i en dyp tallerken. Ha strøkavring tilsatt salt og pepper i en annen dyp tallerken. Vend flyndrefiletene først i eggeblandingen så i strøkavring. Stek flyndrene i olje/smør med timiankvister og todelte hvitløkfedd. Klem over sitronsaft. Stek de kokte potetene i samme panne som fisken. Server pepperrot rømmen til potetene og fisken. Hell litt stekesjy over fisken. Høvle slangeagurk smaker godt ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.