Stekt røkelaks med eplemos - Joda, røkelaks er ypperlig til steking. Sammen med søte epler og kanel er dette er smaksopplevelse av de sjeldne. Vil overraske dine gjester.
Foto: Mari Svenningsen

Stekt røkelaks med eplemos

Joda, røkelaks er ypperlig til steking. Sammen med søte epler og kanel er dette er smaksopplevelse av de sjeldne. Vil overraske dine gjester.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Del røkelaksen i fire skiver. Stek disse på begge sider i en tørr varm panne. Legg de til avkjøling på kjøkkenpapir. 2. Bland eplemos og kanel. 3. Server eplemosen i et lite glass, og legg den stekte laksen over glasset. 4. Et tips er også å tilsette stekte baconterninger i eplemosen. Nydelig! 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?