Stekt sei med sjampinjong og tomat -
Foto: Foto: Bengt Wilson

Stekt sei med sjampinjong og tomat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær seifiléten i serveringsstykker og tørk den godt. Vend den i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek den gyllen i smør/margarin på middels varm stekepanne. Legg fisken over på et fat og hold den varm. Stek løken gyllen i smør/margarin, ha i gressløk og smak den til med salt og pepper. Legg den ved siden av fisken. Skjær bacon og løk i terninger og stek dem på svak varme i 2-3 minutter. Tilsett soppen i skiver og stek videre til den er myk. Skold tomatene og skjær dem i små terninger. Tilsett tomater og persille til soppblandingen. Smak til med salt og pepper. Server seien med tomat/sopp-blanding og creme fraiche ved siden av.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Mandelpanert hyse
fav Tid: 45 min
Kanarisei