Stekt sikfilet i persillesaus -

Stekt sikfilet i persillesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med sausen. Lag lys saus med fiskekraft. Smak den til med sitronsaft og rør inn hakket persille like før servering. Dryss salt og pepper på fiskefiletene og stek dem gylne og gjennomstekte i olje, 3-4 minutter på hver side. Server sikfiletene i sausen og garner eventuelt med hele reddiker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?