Stekt sild i lake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stekt sild i lake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp laken, la den trekke 4-5 min og avkjøl. Skrap av skjellene på sildefiletene, klipp av finner og lag 2-3 små snitt i skinnet. Vend sildefiletene i rugmel tilsatt salt og pepper. Stek i en blanding av olje og smør. Skjær løken i tynne ringer og legg i bunnen på et flatt fat med kanter. Legg i stekt sild, to og to fileter mot hverandre med løk i mellom. Hell over lake mens silden ennå er varm etter stekingen. La dem trekke på kjøkkenbenken et par timer eller natten over i kjøleskap. Server på skiver av grovt rugbrød med løk og dill.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Rollmops