Stekt sild med dijon-og tomatfyll -
Foto: Tom Haga

Stekt sild med dijon-og tomatfyll

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg halvparten av sildefiletene med skinnsiden ned. Smør sennep over filetene og dekk dem med soltørkede tomater, dill og salt og pepper. Legg resten av filetene over. Pensle sildefiletene med olivenolje og stek på varm panne. Server med urtesmør og ristet brød eller kokte poteter. Urtesmør: Rør smøret mykt med sitronsaft. Tilsett smaksingredienser og smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.