Stekt sild med varm tomatsalat -
Foto: Lisa Westgaard

Stekt sild med varm tomatsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og vask silden og skrap skjellene godt av. Vask og tørk dem godt og skjær et par snitt i skinnet på hver side. Fjern mest mulig bein fra sildefilétene dersom du velger å bruke filét. Vend silden/sildefilétene i en blanding av griljermel, hvetemel og litt salt. Stek dem gyllenbrune i margarin. Skjær tomatene i skiver. Rens og skjær løken i små terninger. Surr løk og basilikum i olivenolje til løken er blank. Smak til med salt og pepper. Legg tomatskivene i løkblandingen og la de bli varme. Anrett tomatskivene på de stekte sildefiletene, ha over litt olje-/løksaus og et dryss finhakket frisk brønnkarse.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Grove sildekaker