Stekt skrei med rogn og lever -

Stekt skrei med rogn og lever

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med soppen. Rens og skjær soppen i små terninger. Hakk løken. Brun begge deler sammen med timian i smør og olje. Smak til med salt og pepper og hold det varmt. Skrap fiskeskinnet godt, del fisken i fire jevnstore stykker, dryss litt salt og pepper på kjøttsiden og stek fisken på begge sider, skinnsiden ned først, i ca. 3 minutter på hver side. Skrap rognen ut av rognposen og form den til små boller. Trekk hinnen av torskerognen og skjær den i pene stykker. Brun lever og rogn forsiktig, dryss på litt salt og press sitronsaft over. Anrett fisken med tilbehøret på varme tallerkener. Spis poteter eller brød til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?