Slik gjør du det:
Skjær fiskefiléten skjæres i terninger ca 3x3 cm, pass på at alle bein er fjernet. Varm oljen i en wokpanne til den ryker. Stek fiskebitene gylne og legg dem over på et varmt fat. Dryss litt salt og pepper over. Stir-fry (stek raskt) løk, paprika, sukkererter og sjampinjong 2 -3 minutter. Tilsett deretter vårløk, hvitløk og ingefær og stir-fry i ca 1 minutt. Bland soyasaus og fiskebuljong med maisennamelet og hell blandingen over grønnsakene. Tilsett nøttene og smak til med ?fem-krydder" ev salt og pepper. Legg fiskebitene over grønnsakene og server fra pannen sammen med kokt ris. Fem-krydder er en kinesisk krydderblanding som du får kjøpt i assorterte dagligvarebutikker eller internasjonale butikksenter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.