Stekt torsk med kinesisk saus -

Stekt torsk med kinesisk saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fiskefiléten skjæres i terninger ca 3x3 cm, pass på at alle bein er fjernet. Varm oljen i en wokpanne til den ryker. Stek fiskebitene gylne og legg dem over på et varmt fat. Dryss litt salt og pepper over. Stir-fry (stek raskt) løk, paprika, sukkererter og sjampinjong 2 -3 minutter. Tilsett deretter vårløk, hvitløk og ingefær og stir-fry i ca 1 minutt. Bland soyasaus og fiskebuljong med maisennamelet og hell blandingen over grønnsakene. Tilsett nøttene og smak til med ?fem-krydder" ev salt og pepper. Legg fiskebitene over grønnsakene og server fra pannen sammen med kokt ris. Fem-krydder er en kinesisk krydderblanding som du får kjøpt i assorterte dagligvarebutikker eller internasjonale butikksenter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Laks i wok
fav Tid: 45 min
Steinbit i wok