Stekt torsk med kremet savoykål, stekte epler og bacon -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stekt torsk med kremet savoykål, stekte epler og bacon

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del torsken i serveringsstykker og stek den i olje/smør ca 2 min på hver side. Dryss over salt og pepper. Strimle kålen fint opp og surr den i litt smør i ca 1 min, tilsett fløte og la den koke inn. Smak til med salt, pepper og sukker. Del bacon i små terninger og sprøstek. Stek eplebiter i baconfettet. Server stekt torsk på en seng av potetmos, med kremet savoykål, stekte epler og sprøstekt bacon. Potetmos: Skrell, del i biter og kok poteter møre i usaltet vann. Hell av kokevannet. Mos potetene og tilsett varm melk og smak til med ev litt smør, salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.