Stekt torskerogn med eple- og persillerotkompott, salat med honning- og karrivinaigrette -

Stekt torskerogn med eple- og persillerotkompott, salat med honning- og karrivinaigrette

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med eple og persillerotkompotten. Rens og del persillerøtter og epler i terninger. Vend eplebitene i litt epleeddik. Stek persillerøttene og halvparten av eplene i smør og damp til mos/myke. Tilsett restene av eplene, timian og smak til med salt, pepper og ev litt sukker og eddik. Lag dressing til salaten. Surr karri i olivenolje i en liten panne. Hell i eplemost og honning, og kok inn til det halve. Hell over i en kopp og smak til med eddik, salt, pepper og ev litt mer honning. Vend den lune dressingen inn i blandet grønn salat og finhakket sjalottløk (velg litt bitre salater). Skjær torskerogn i skiver og stek i smør på middels varme. Tips: Rester av stekt torskerogn kan brukes som pålegg. Ustekt torskerogn fra boks kan moses og bandes med kapers, litt finhakket løk, yoghurt og majones, salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.