Stekte bønner -

Stekte bønner

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del aspargesbønnene i to. Del chilien i små biter. Varm peanøttolje i en wok. Fres bønnene i ca. 1/2 minutt. La dem renne av på kjøkkenpapir. Varm peanøttolje i woken. Fres hvitløk, ingefær, black bean-saus og chili til hvitløken blir gyllen. Ha i soyasaus, vann, sesamolje, eddik, sherry, salt og sukker. La sausen koke i 4 minutter. Ha i bønnene. La retten koke videre i 1 minutt. Server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Bønnesalat